De oprichters van XS2EU hebben in 2014 besloten om hun jarenlange ervaring te bundelen en een organisatie te starten die op eigen kracht innovaties tot stand moet brengen.

XS2EU heeft voorlopig geen mensen in loondienst want de organisatie ontwikkelt zich op basis van samenwerkingsverbanden, kennis delen en revenuesharing.

De eerste samenwerking is per 1 januari 2015 op gang gebracht met IVèS, een Frans bedrijf dat is gespecialiseerd in communicatietechnologie voor doven en slechthorenden en e-health. Met de technologie van IVèS is Klik voor Teletolk ontwikkeld. Daarnaast is in maart 2015 een samenwerking tot stand gekomen met een ander Franse organisatie, Websourd, dat al tien jaar producten en diensten ontwikkeld voor doven en slechthorenden. En we werken samen met Labwerk, een Nederlands bedrijf dat creatieve toepassingen ontwikkeld voor ibeacon technologie. Met hen samen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een applicatie die informatie aanbiedt in gebarentaal.

Heb je goede ideeën? Heb je kennis en kunde waarmee je ons kunt versterken? Durf je te ondernemen op basis van vertrouwen, kennis delen en revenuesharing? En wil je meewerken aan deze en nieuwe projecten? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Kijk hieronder voor onze linkedinprofielen.

Arnoud van wijk

  • Doof vanaf geboorte, CI, tweetalig, liplezer, bio-chemicus en – technoloog
  • Ook: Zelfstandig adviseur voor standaardisatie telecom, accessibility, EU Mandaat 473 Design for All, Total Conversation, IETF, FCC, EENA, ETSI & ITU
  • LinkedIn profiel

Casper van der Velde